Tactilon Agnet

Lösningen för professionell push-to-x

Letar du efter en säker, professionell kommunikationsapp?

Tactilon Agnet ger dig mission-critical kommunikation och gruppsamarbetes-funktioner till din smartphone. 

Tactilon Agnet fungerar både på vanliga eller mer robusta smartphones. Den har ett enkelt, intuitivt användargränssnitt för både dem i fält och för operatörerna i kontrollrummen.

Vad är Tactilon Agnet?

Tactilon® Agnet handlar om säkra grupp-samarbeten. Det ger din smartphone professionell kommunikation och erbjuder dig möjligheten att samla dina radio- och smartphone-användare i samma samtalsgrupper. På så sätt blir smartphone-användarna en del av yrkesvärlden – där röst-, data-, video- och platstjänster finns tillgängliga med den säkerhetsnivå och pålitlighet som användarna förväntar sig.

Tactilon Agnet från finns tillgängligt från enkel push-to-talk till en mer omfattande gruppsamarbetslösning som utnyttjar prestandan hos smartdevices på ett säkert och kontrollerad sätt. Det erbjuder en stor variation av olika kommunikationsmetoder, från PTT till mulitmedia, video och platsdelning (MCData, MCVideo, MCLocation). Denna multimedia-lösning erbjuder samma tjänster till kontrollrummet och ger dig verktygen att hantera användare och grupper.

Application_20191213_Photoshoot-Agnet-049_retouche_4

 

Vilken Tactilon Agnet produkt passar dig?

Oavsett om du önskar en säker push-to-talk (PTT) tjänst för din personal ute på fältet eller om du letar efter en riktigt hybrid arbetsmiljö som utnyttjar din nuvarande infrastruktur och dina smartphones/tablets, så finns det alltid en Tactilon Agnet produkt för dig.

  • Letar du efter push-to-talk gruppkommunikation med multimedia? Välj Tactilon Agnet 500.
  • Välj Tactilon Agnet 800 om du behöver sömlös Airbus TETRA interoperabilitet.
Tactilon-Agnet-500_290x420

Tactilon Agnet 500

Public safety och privata användare

Kritiska kommunikationer som en tjänst, för smartare och säkrare teamwork.

Läs mer

Tactilon-Agnet-800-emergency-call-640x420

Tactilon Agnet 800

Det bästa valet för Airbus TETRA användare

Om ni redan använder TETRA. Få TETRA funktionerna i din smartphone. (Kräver tillstånd från operatör)

Läs mer på engelska

Så här fungerar Tactilon Agnet

Prata, skicka multimedia meddelanden eller live-videos till din grupp

Få professionell grupp-kommunikation i din smartdevice. Med ett enda tryck på din smartphone kan du prata, skicka multimedia meddelanden eller t.o.m. live videos till din grupp.

Skicka eller sänd videos i realtid

Videos i realtid från fältet ger en bättre bild av situationen. Istället för att reagera på något som redan har hänt, så kan du ligga steget före.

Dela en taktisk karta av en händelse

En taktisk karta kan ge dig en omfattande översikt av en händelse. Gruppmedlemmarnas information och detaljer visas, vilket hjälper till för att planera och utföra de rätta åtgärderna.

Ha ett enskilt samtal eller skicka meddelanden

Allt måste inte vara gruppkommunikation. Du kan också ringa en enda person med röst eller videofunktionen, och du kan också skicka ytterligare information via privata meddelanden.

Kontakta oss

Tack för ditt intresse av Airbus produkter och lösningar. Är du köpsugen och vill ha hjälp? Eller är du kanske intresserad av en demo eller önskar prisuppgifter?

Vårt team är redo att hjälpa dig! Fyll i formuläret här bredvid så vi hör vi av oss så snart som möjligt.

 

Kontaktuppgifter