Nyheter och events

Missa aldrig en nyhet! Få de senaste inläggen levererade till din e-post.

9 användbara tips på hur ni förbättrar era affärer med smarta Push-to-talk lösningar »

Är din organisation på väg att flytta till Industry 4.0? Skulle ni vilja förbättra era processer utan att i förväg göra stora investeringar, och såklart, med minimala driftstopp?Stämmer detta så kanske det här kommer som en överraskning för dig - avancerade push-to-talk tjänster kan integreras med ert IT-system. Och dessutom hjälpa er förbättra er business. Dessa 9 super-användbara tipsen...

2021.09.01

Förbättra säkerheten på sportevenemang med kritiska kommunikationslösningar »

Föreställ dig, till exempel, säkerheten på en fotbollsmatch. Hur skulle det kunna se ut om de ansvariga för säkerheten kunde använda en sömlös kommunikationslösning för kritiska situationer? Tänk om olika kommunikationslösningar faktiskt kunde fungera tillsammans? Och att evenemangspersonalen kunde njuta av en smidig och säker användarupplevelse. Detta är närmare verkligheten än du tror.

2021.08.16

Möt vår nya trainee Kevin »

Vi på Airbus vill hälsa vår nya Sales Trainee, Kevin Borglin, välkommen till det svenska kontoret! Kevin har precis avslutat sin Master of Science in Business and Economics på Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet. Kevin kommer dela sin tid mellan fyra olika projekt inom områdena säkra kommunikationer och satellit-tjänster. Hans två huvudprojekt innefattar tjänsterna Agnet 500, Airbus säkra...

2021.06.28

Pléiades Neo satellit har levererat sina första bilder »

Den 28 april i år skickades den första satelliten i Pléiades Neo konstellationen, Pléiades Neo 3, upp i omloppsbana och ca en månad senare, den 20 maj släpptes en första kollektion av skarpa bilder med 30 cm upplösning. Satellitens tvilling, Pléiades Neo 4, står redan beredd och kommer skjutas upp under sommaren.

2021.05.28

Vad har framtiden att erbjuda inom samhällskritisk kommunikation? »

Vill du se veta vad framtiden har att erbjuda när du utnyttjar bredband för mission-critical kommunikation i tjänsten?I så fall är den kostnadsfria webinarie-serien "Experts on mission critical" något för dig!

2021.05.10

Vi söker en kollega till Stockholmskontoret »

I ett steg att ytterligare öka vår representation i Sverige kommer vi nu tillsätta en Business Analyst and Application Architect på vårt Stockholmskontor på Kungsgatan 44.

2021.05.03

Följ med Airbus in i framtiden »

Följ med in i framtiden för kritiska och säkra kommunikationslösningar - anmäl dig till Rakeldagen 2021, där temat för dagen är "Rakel in i framtiden".

2021.04.27

Airbus Sverige lanserar ny hemsida »

Den nya hemsidan för Airbus i Sverige är nu live! Här kan du läsa om alla våra produkter, tjänster och lösningar.

2021.04.16

Airbus deltar på digitala Rakeldagen 2021 »

Rakeldagen anordnas årligen av Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB), och 2021 går den av stapeln den 5 maj. På grund av rådande omständigheter blir det för första gången ett digitalt evenemang, och Airbus ställer såklart ut i en digital monter.

2021.04.15

Rakel firar 10 år i Sverige »

I december 2020 firade Rakel 10 år som det rikstäckande digitala radiokommunikationssystemet i Sverige. Rakel byggdes av ett konsortium bestående av Airbus, SAAB, och Eltel Networks och det var i december 2010 som Rakel färdigställdes och introducerades för första gången i Sverige som det gemensamma rikstäckande TETRA radiokommunikationssystemet för samhällsviktiga myndigheter och...

2020.12.01