Vem är Robin Sandell?

Publicerat: 2022.01.24
Författare: Airbus

Robin Sandell har börjat sin anställning hos Airbus Defence & Space, affärsområde Secure Land Communication och kommer att arbeta med Business Analysis & Smart Applications i Skandinavien. Han kommer stötta våra kunder med kravanalys samt att hitta rätt lösning och produkt för just deras företag.

Välkommen Robin Sandell till det svenska kontoret!

Vi frågade Robin hur det känns nu och vad han har för förväntningar och så här svarade han:

  • Det är spännande! Det händer en hel del och jag har fått ta in mycket information de första veckorna. Det gick fort att komma in i rollen, bl.a med hjälp av kollegor, Airbus Defence and Space digitala kommunikations- och utbildningsverktyg.
  • Jag har blivit inkluderad i innovationsteamet för en av Tactilon Agnet 500's kommande moduler och fått utveckla och sammarbeta med kollegor i Frankrike och Finland. Teamet här i Stockholm känns redan som en utökad familj, det är svårt att beskriva. Sammanfattningsvis så känns det rätt helt enkelt!
  • I större drag är min förväntan att få ta del av och bidra till den tekniska innovationen som pågår och kunna möta behoven som finns på marknaden både idag och i framtiden. Personligen förväntar jag mig utrymme att utveckla mig själv och växa inom organisationen.

Robin-Sandell_600x400