Möt vår nya trainee Kevin

Publicerat: 2021.06.28
Författare: Airbus

Vi på Airbus vill hälsa vår nya Sales Trainee, Kevin Borglin, välkommen till det svenska kontoret!

Kevin har precis avslutat sin Master of Science in Business and Economics på Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet. Kevin kommer dela sin tid mellan fyra olika projekt inom områdena säkra kommunikationer och satellit-tjänster. Hans två huvudprojekt innefattar tjänsterna Agnet 500, Airbus säkra push-to-talk app som kan hantera data och OneAtlas, som tillhandahåller hög-kvalitativa satellitbilder med innovativa analyser.

Kevins uppdrag är att göra en marknadsanalys och hitta nya segment och tillämpningsområden på den svenska marknaden. 

Hur känns det efter de första veckorna?  Kort och gott – fantastiskt! Den första tiden har bestått av att träffa så många kollegor (virtuellt) som möjligt samt sätta mig in i både organisationen Airbus samt de områdena inom Defence and Space som jag kommer att arbeta med. Så det har varit väldigt mycket nya intryck men samtidigt har introduktionen varit strukturerad och jag har känt mig otroligt välkomnad. Jag har även blivit tilldelad intressanta projekt där jag får en stor frihet att lägga upp tiden så som jag känner är bäst. Därför känner jag redan från start att det finns tillit för mig, vilket är såklart roligt.

Vad har du för förväntningar? Min förväntning är att få chansen att lära mig så mycket som möjligt om hur innovativ teknologi kan bidra till ett bättre samhälle. Dessutom förväntar jag mig att få insyn i Airbus försäljningsstrategier samt hur säljprocesser påverkas av en komplex miljö.

Lycka till Kevin!

 

 

Kev-Airbus-in-Sweden_640x420

 


Missa aldrig en nyhet! Få de senaste inläggen levererade till din e-post.